Boka rum
MTB Hogklint
Om hotellet

Det är här det börjar

Välkommen till Solhem - den perfekta utgångspunkten för dig som vill utforska Gotlands rika utbud av natur, kultur, äventyr och sport. Hotellet ligger strax utanför Hansestadens södra port och bara en kort promenad från färjeterminalen. Vi erbjuder ett praktiskt och bekvämt boende och en social oas att återvända till efter dagens aktiviteter.

Dubbelrum ny standard Solhem
Om hotellet
 

Inför ditt besök

Vi vill att du ska känna dig som hemma när du besöker oss. Koppla av i vår stora lobby, utforska den vackra miljön runtomkring hotellet och utnyttja alla våra sociala ytor för att umgås - vi vill vara ditt basecamp där du kan landa efter dagens äventyr.

Det här finns alltid hos oss
 

Kaffe/te att avnjuta på hotellet eller ta med

Tidig frukost eller take away

Laktos-och glutenfria produkter på frukostbuffén

Lokalproducerade produkter på frukostbuffén

Fri tillgång till trådlöst nätverk

Pläd, vattenskål, hundpåsar och handduk till din fyrbenta vän. Obs – förboka hundrum.

Parkering finns utanför hotellet genom Parkster. Taxa från 1/6 15 sek/h, maxtaxa per dygn 175kr. Begränsat antal platser.

Thomas backman 0 O4 A0386
Om hotellet

Välkommen att kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i meddelande-formuläret nedan så kommer vi att hantera din fråga.

Under formuläret hittar du kontaktuppgifter till nyckelpersoner på hotellet.

nextKontakta oss
Personal i Lobbyn
Bli en av oss

Jobba med oss

Vi är våra gästers hemmabas, på deras villkor, och vi ser oss själva som en del av gemenskapen där vi är nära våra gäster med en ödmjuk attityd och lyhördhet.

Vi fångar upp vad som händer på vår ö och är nyfikna på det som kan intressera våra besökare, allt från aktiviteter till sevärdheter och platser. Viktigast av allt, vi trivs med att ge service och att alltid finnas till hands.

Låter det som du? Skicka in en ansökan via formuläret nedan.

nextJobba hos oss
Kajak Ostergarnsholm
Gör ett bra miljöval

Ett Svanenmärkt hotell på Gotland

Vi har Svanens hårda miljö- och klimatkrav för hotell, vilket innebär att driften av anläggningen kontinuerligt miljögranskas.

Hela personalen engageras aktivt i miljöarbetet, i allt från förbrukning av vatten och kemikalier till inköp och sortering. Vi inser också vikten av att skydda den naturliga miljön i världsarvsstaden Visby och arbetar ständigt med att öka den biologiska mångfalden i olika projekt. Att vara ett Svanenmärkt hotell innebär att vi gör det enkelt för våra gäster att göra ett bra miljöval.

Licensnummer 30550387

Upptackare i lobbyn
Best Western Rewards

Bli medlem idag

Vi har ett av branschens bästa lojalitetsprogram. Bli medlem idag och börjar samla poäng och frinätter. 

Vårt prisbelönta lojalitetsprogram har många fördelar som du inte får missa, som medlemsrabatt, bonusnätter och andra exklusiva medlemsförmåner. Det kostar ingenting och du får massor med förmåner direkt från start.

Läs mer
menu

Best Western • Solhem Hotel • Solhemsgatan 3 • 621 58 Visby • Tel. 0498-25 90 00