Boka rum

MTB ingår i priset

Bo hos oss i april och maj så ingår en MTB i priset! Du får dessutom tillgång till vår utforska-tjänst med turn by turn-navigering, så att det är enkelt att ge dig ut. 

Läs mer och boka
BRA Weekenderbjudande Solhem Hotel

Erbjudande

MTB ingår i priset

Vintersurf på Gotland

Att surfa på Gotland under vintern är en utmanande och spännande upplevelse som lockar äventyrslystna surfare. Ön erbjuder unika förhållanden som kan ge fantastiska vågor och en väldigt speciell upplevelse av den gotländska naturen. Med vårt surfpaket bor du bekvämt i ett av våra enkel- eller dubbelrum. I paketet ingår frukost och take-away lunch så att ni är väl förberedda för en dag bland vågorna.

Pris: 1195:- för två personer, 1095:- för en person

Läs mer och boka
Surf

Erbjudande

Vintersurf på Gotland

Gotland är en populär destination för fågelskådare, av flera anledningar. Variationen i landskapet på ön lockar till sig ett brett spektrum av fågelarter, och för den ivriga fågelskådaren finns chansen att se sällsynta och unika arter som kanske inte finns på andra platser i Sverige. Gotland har också flera naturreservat som är särskilt inrättade för att skydda viktiga fågelhabitat. Att skåda fåglar på Gotland är en aktivitet som passar både erfarna och nybörjare inom fågelskåding, med möjligheter att delta i guidade turer eller att ge sig ut och upptäcka på egen hand.

Med vårt paket bor ni två nätter i ett av våra enkel- eller dubbelrum och har gott om tid att ge er ut och skåda fåglar runt ön.

Pris: 2495:- för två personer, 1995:- för en person


Läs mer och boka
Havsorn vinter

Erbjudande

Skåda fåglar på Gotland

Kallgatburg naturreservat
Google Maps

Upptäck en ny vandringsled

Att vandra på Gotland under vintern erbjuder en helt annan upplevelse jämfört med den varmare delen av året. Landskapet är kargare, men fortfarande vackert på sitt eget sätt och du får chansen att se Gotland utan sommarens folkmassor. Med vårt vandringspaket bor ni bekvämt i ett av våra dubbelrum och i priset ingår utvalda vandringskartor, take-away lunch, en termos och givetvis vår goda frukost.

Pris: 1250:- för två personer

Läs mer och boka
Vandring Kallgatburg

Erbjudande

Vandra på Gotland

Presentkort - Upptäckarglädje

Ge bort ett presentkort på upptäckarglädje, den perfekta julklappen till någon som gillar äventyr och natur. Presentkortet gäller för en hotellövernattning för två personer i dubbelrum kombinerat med utvalda vandringskartor, to-go lunch, frukost, termos och vår goda frukostbuffé.

Pris: 1250:- för två personer

Läs mer och boka
Vandring

Erbjudande

Presentkort - Upptäckarglädje från 1250:-

menu

Best Western • Solhem Hotel • Solhemsgatan 3 • 621 58 Visby • Tel. 0498-25 90 00