Boka rum
1/5

Våra dubbelrum

Våra dubbelrum är mellan 18 och 20 kvm stora. Rummen är trevligt inredda med två enkelsängar som står intill varandra, arbetsbord och badrum med dusch. På alla våra rum finns kaffe- och tebryggare. Här bor du med utsikt mot vår lugna innergård, havet och Pallisadparken eller ringmuren och Visby innerstad. Självklart ingår också vår generösa frukostbuffé.

Boka dubbelrum
Dubbelrum hornrum Solhem

Dubbelrum

2/5

Våra superiorrum

Välkommen till våra superiorrum, våra lite rymligare dubbelrum på 20 till 25 kvm. Rummen har två sköna sängar som står tillsammans, arbetsbord, en loungegrupp, morgonrockar och tofflor. Badrum med dusch. Vissa av våra superiorrum har balkong. På alla våra rum finns kaffe- och tebryggare. Självklart ingår också vår generösa frukostbuffé.

Boka superiorrum
SUP Solhem

Superiorrum

3/5

Våra familjerum

Våra familjerum är rymliga rum mellan 25 och 30 kvm. Här får upp till fem personer plats att sova i dom två sängarna som står intill varandra, våningssäng och bäddsoffa. Rummet har arbetsbord, bagagehylla och badrum med dusch. På alla våra rum finns kaffe- och tebryggare. Självklart ingår vår goda frukostbuffé för en bra start på dagen.

Boka familjerum
DRX Solhem

Familjerum

4/5

Våra enkelrum

Enkelrum med allt du kan tänkas behöva när du besöker oss ensam; en skön säng, arbetsbord och bagagehylla. Här finns också ett enklare pentry som tillgängliggörs mot en mindre avgift och ett badrum med dusch. Dessutom har rummen en fantastisk utsikt över den vackra palissadparken som omringar hotellet. Självklart ingår också vår generösa frukostbuffé.

Boka enkelrum
Enkelrum sang Solhem

Enkelrum

5/5

Långtidsuthyrning

Vi erbjuder möjligheten att hyra flera av våra rum under en längre tid, september-april. Rummen är fullt möblerade med enkel- eller dubbelsäng, arbetsbord, pentry och badrum med dusch.

Fasad fran Palisaderna

Långtidsuthyrning

menu

Best Western • Solhem Hotel • Solhemsgatan 3 • 621 58 Visby • Tel. 0498-25 90 00