Boka rum

Välkomna till Outdoorveckan.

Äntligen är det dags för årets Outdoorvecka på ön, 27/4-5/5. I år startar veckan med invigningsmingel i lobbyn hos oss på Solhem Hotel, fredg 26/4 från 16:00. Här på sidan har vi samlat veckans aktiviteter och erbjudanden hos oss, och på länken nedan kommer du till Gotland.com där du hittar hela veckans program med alla aktiviteter och evenemang.

Vandring vid havet i Lickershamn
Elden i Lobbyn Solhem
Outdoorveckan

Invigningsmingel

Kom på invigning av årets Outdoorvecka! Fredag den 26/4 från 16:00 inviger vi Outdoorveckan med mingel i vår lobby på Solhem Basecamp Gotland. Vi bjuder på enklare tilltugg och dryck finns att köpa i baren. Missa inte startskottet på årets mest aktiva vecka på ön!

Läs mer
Per berg
Outdoorveckan

Showroom 30/4

Provligg ett liggunderlag, häng på en ryggsäck, koka dig en kopp kaffe på köket! Under Outdoorveckan finns det möjlighet att lära sig mer om utrustning för att göra din vandring säkrare, lättare och mer njutningsbar!

Läs mer
Upptackare i lobbyn
Outdoorvecka

Outdoorhäng hela veckan

Outdoorhäng hos oss under Outdoorveckan! Kom och umgås med likasinnade, dela med er av upplevelser och erfarenheter och prata om allt roligt som arrangeras på ön under veckan. Outdoor-erbjudanden på dryck och snacks i lobbyn hela veckan.

Läs mer
Discgolf
Outdoorveckan

Prova-på discgolf

Under hela veckan kan du mellan kl. 10:00-18:00 prova-på discgolf utanför oss! Discgolf har blivit populärt med många banor runt om ön, och det är en riktigt utmanande sport. Har du inte spelat tidigare? Kom och testa, vi kan inte garantera att du fastnar för sporten 😉

Berra
Outdoorveckan

Inspiration och AW.

2/5 kl 18 har vi inspirationföreläsning med äventyraren Berra Markusson. Från kl 16 är baren öppen med AW-priser och härligt häng. Välkommen!

Dubbelrum ny standard Solhem
Erbjudande

Prova-på pris under Outdoorveckan

Kom och upplev vårt nya, fina Solhem Basecamp Gotland under Outdoorveckan! Fram till 5/5 bokar du ett dubbelrum för endast 750:- för 1-2 personer. 
Självklart ingår vår goda frukostbuffé i priset ☺️

📩 Erbjudandet bokas på hemsidan, solhemhotel.se 
Ange kod "april" för att aktivera. 

Gäller endast nybokningar, i mån av plats och går ej att kombinera med andra paket eller erbjudanden.

Välkommen till oss!

Boka här
MTB Ygne
Erbjudande

MTB ingår i priset

Bo hos oss i april och maj så ingår en MTB i priset under din vistelse. Dessutom får du tillgång till vår utforska-tjänst, där vi har cykelkartor med turn by turn-navigeringsfunktion, så att det är enkelt för dig att hitta ut.

I priset ingår också vår generösa frukostbuffé, för en bra start på dagen.

Pris från 420:- per person i dubbelrum 

Villkor:
Paketet gäller 9/4-12/5 i mån av plats. Bokningsbart senast 7 dagar innan ankomst. Hjälm och försäkring är inkluderat i priset.

Boka här
menu

Best Western • Solhem Hotel • Solhemsgatan 3 • 621 58 Visby • Tel. 0498-25 90 00